KENALI TANDA-TANDA AWAL ANXIETY, DEPRESSION, BIPOLAR DAN OBSESSIVE COMPULSIVE DISORDER (OCD) SECARA INBORN DALAM DIRI ANDA

Kerisauan melampau sampai rasa takut nak keluar rumah?

Tertekan sampai hilang keyakinan diri untuk ke hadapan?

Mood mudah sangat berubah?

Merapi dan membersih berlebihan sehingga menganggu rutin seharian anda?

Setiap tahun semakin bertambah orang yang mengalami masalah mental, lagi-lagi dalam keadaan sekarang ni gaji kena potong, ada yang kena buang kerja, komitmen di rumah bertambah dan macam-macam lagi.

Hari-hari rasa sangat tertekan dengan perasaan sendiri sampai tahap rasa takut nak jumpa orang, rasa takut nak keluar rumah, rasa rumah sendiri macam nak runtuh pun ada. kehidupan harian jadi sangat terhad sebab ada keriauan melampau ni.

Sebelum keadaan ni jadi semakin buruk kita memang perlu tahu tanda-tanda awal “Mental Illness” dalam diri kita. mungkin tanda-tanda ini ada secara kita tak sedar.

Sedari tanda-tanda masalah kesihatan mental yang mungkin ada pada diri kita!

SEMINAR ONLINE

“MENGENAL TANDA-TANDA AWAL ANXIETY, DEPRESSION, BIPOLAR, OBSESSIVE COMPULSIVE DISORDER (OCD)

APA KATA PESERTA?

 

JOM DAFTAR SELAGI MASIH ADA KEKOSONGAN❗️❗️❗️

Yuran Penyertaan:
RM120/seorang sahaja
Masa:
9 pagi – 1 tengahari
Platform Online:
Zoom Meeting
Speaker:
Ustaz Muhamad bin Abdullah (Ustaz Amin)

 

KLIK BUTTON DI BAWAH UNTUK MAKLUMAT LANJUT DAN PENDAFTARAN

One comment

  1. Saya telah di diagnosis Bipolar semenjak 1987. Undertreatment dengan HUSM since then . The thing is sy tak ada cukup supporters utk support saya recover without taking my medications. I just need supporters even my hubby do not believe i manage without all those drugs. Sorry emo sikit sbb bipolar effective disorder kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *