Sharing di Whatsapp/Facebook mampu menyebarkan ilmu sambil jana income & kembali menyumbang. Amin Channel melancarkan VIP Member untuk tujuan memperkasakan ekonomi ummah.

Antara 3 Kelebihan menjadi VIP Member Amin Channel

1. Jana Income & Kembali Menyumbang (Ewallet Amin Channel)

Artikel di laman web Amin Channel mempunyai Butang SHARE (Whatsapp/Facebook/Telegram/Dll) apabila di akses melalui mobile. Anda boleh klik butang tersebut untuk SHARE. Cuba tengok di bahagian bawah artikel ini. Klik butang Whatsapp, dan SHARE pada group Whatsapp. Akan tertera link artikel ini beserta Affiliate ID. Pastikan anda login terlebih dahulu.

Upgrade VIP Member untuk mendapatkan Affiliate ID anda sendiri bagi melayakkan anda mendapat komisyen apabila berlakunya jualan terhadap produk-produk terpilih. Buka akaun ewallet Amin Channel selepas anda Upgrade VIP Member untuk tujuan rekod transaksi komisyen & Earnings.

Earning yang diperolehi boleh digunakan untuk diri sendiri atau menyumbang kembali kepada ummah.

2. Diskaun Produk Pilihan Di Amin Channel Shop

Setiap bulan terdapat produk-produk yang akan diberikan diskaun membolehkan semua VIP Member mendapat penjimatan dari masa ke masa. Produk-produk juga akan ditambah dari masa ke semasa. Earning yang diperolehi, yang dimasukkan dalam ewallet, boleh digunakan untuk membeli produk yang ada di Amin Channel Shop untuk diri sendiri.

3. Akses Video / Artikel Khas

Dari masa ke masa, pihak Amin Channel akan masukkan video-video yang tidak ada di mana-mana channel Youtube Ust Amin / FB Ust Amin untuk tontonan VIP Member.

UPGRADE VIP MEMBER SEKARANG!

P/S: Jika anda telah pun menjadi VIP Member, Sila SHARE ARTIKEL ini dengan cara KLIK Butang SHARE di bawah (Akses guna smartphone sahaja)