Khas pada usahawan, terutamanya yang ada premis atau berniaga di pasar tani/pasar malam.

Anda ada produk dan hari2 anda jumpa pelanggan. Bayangkan, anda ada kedai online, anda boleh perkenalkan kedai online anda pada mereka.

Bayangkan sehari 50 orang melintasi premis anda, sebulan, 20 hari x 50 = 1000 orang, yang kenal dan tahu anda ada kedai online.

Kedai online anda, boleh dilihat produk dan boleh order terus serta buat pembayaran. Kelebihannya, anda dapat rekodkan pelanggan, apa mereka beli, bila mereka beli dan jumlah RM yang mereka bayar.

Data pelanggan anda akan bertambah dari masa ke masa. Dalam 1000 orang sebulan yang tahu, bayangkan 100 orang membeli sebulan, pada mereka lah yang perlu anda belai, supaya mereka cerita pada kawan2 lain dan ia akan berkembang.

Jika 100 orang membeli, contohnya, seorang pelanggan membawa UNTUNG RM 20, sebulan akan membawa keuntungan RM 2,000. Usaha lebih dapat lebih. Extra keuntungan melalui kedai online anda.

Pada bulan Sept ini, ada promo khas batch 2, terhad 10 orang sahaja. Bagi mereka yang nak belajar buat terus dan memiliki Sistem Kedai Online, boleh komen kat bawah. Matlamat utama, produk anda boleh dibeli di kedai online.

Cepat2 komen “Saya Nak Ada Kedai Online” kat bawah, Coach Sham dari Team ALCC Digital akan bantu anda…

#mykedaionline