BAGAIMANA MEMBUAT KEPUTUSAN DALAM RUMAHTANGGA?INGIN BELAJAR SENI MEMAAFKAN DALAM KOMUNIKASI?ANDA INGIN BELAJAR HAK-HAK PASANGAN DALAM RUMAHTANGAGA?BAGAIMANA POLIGAMI YANG BETUL CARA NABI?BAGAIMANA MENGENAL BISIKAN SYAITAN?

Terdapat lapan perkara yang dibahaskan dalam buku ini tentang bagaimana caranya untuk menjadi seorang suami berperwatakan ‘rijal’. Banyak pahala yang datangnya daripada keluarga. Contohnya, suami yang mencari nafkah untuk isteri, isteri melayan suami, suami isteri yang menjaga anak dengan baik, semua itu dibalas dengan pahala oleh Allah swt. Bagi melindungi dan memelihara keluarga daripada serangan serta gangguan syaitan laknatullah itu, kita diajar prinsip kekeluargaan dan doa-doa tertentu yang berkaitan dengannya.

Bersama Pembaca:

“Buku ini banyak mengajar saya tentang seni komunikasi terutama dalam rumahtangga. Sebelum ini saya sering ditegur “Mulut Laser” dan cakap tidak mengikut tempat. Alhamdulillah buku Mr. Gentleman Dambaan Wanita ini banyak memberikan panduan komunikasi berdasarkan al-Quran dan Sunnah”

En. Kamarul37 Tahun

Dapatkan segera! buku “Mr. Gentleman Dambaan Wanita”

Karangan:Ustaz Muhamad bin Abdullah al-Amin(Penceramah Bertauliah)

Harga website aminchannel:RM22.00

Hubungi no telefon di bawah untuk menempah buku ini:

KLIK LINK DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN MELALUI WEBSITE