Pada 28 Julai yang lepas kita telah mengadakan seminar pertama Forensik Bisnes. Dengan sambutan yang mengalakkan dari para peserta dan permintaan dari mereka yang tak dapat hadir, seminar Forensik Bisnes 2.0 kini kembali!

Atas matlamat agar lebih ramai orang yang baru dalam dunia bisnes dapat dibantu, kita akan terus adakan seminar ini.

Jom beramai-ramai ke program “SEMINAR FORENSIK BISNES UNTUK PEMILIK BISNES” dibawakan khas oleh Ustaz Muhamad bin Abdullah al-Amin.

Apa itu FORENSIK BISNES?
– Program intensif yang lengkap dengan teori asas bisnes, teknikal bisnes & marketing.

Program seumpama ini julung kali diadakan bagi memenuhi keperluan pemilik bisnes. Dengan gabungan ilmu bisnes & marketing, inshaAllah bisnes anda akan lebih berkembang.

Teknik Forensik Bines ini diformulasikan oleh ustaz Amin & coach Sham bagi mendedahkan rahsia bisnes gaya ALCC.

Isi kandungan seminar
 
Bahagian 1 & 2 Ust Amin
1. Ketahui fasa-fasa menggunakan cara-cara pengurusan bisnes mengikut kaedah islam bermula dari lahir hingga meninggal dunia.
2. Ketahui cara-cara mengenali watak diri, majikan/pekerja dan pelanggan untuk memudahkan komunikasi ketika berbisnes dan seterusnya menghasilkan jualan.
 
Bahagian 3 : Coach Sham
3. Ketahui cara memudahkan bisnes menggunakan teknologi IT yang mampu mengurangkan kos pemasaran, meningkatkan jualan dan mengautomasikan bisnes.

*JOM DAFTAR!!!*

🗓Tarikh: 15 Ogos 2019 (Khamis)
⏰Masa: 9.00 pagi – 1.00 ptg
🏢Tempat: Kompleks Yayasan Al-Amin, Lot 90587, Lorong 4, Kampung Kuala Sungai Baru, 47150 Puchong, Selangor (Google Maps)
👫TERHAD 50 orang shj
💰Yuran pendaftaran:
PROMOSI RM80/seorang terhad 50 peserta shj
🗓Tutup pendaftaran:
10 Ogos 2019

Klik link di bawah untuk daftar:

TEMPAH TEMPAT ANDA SEKARANG!

P/S: Jika anda kenal sahabat-sahabat yang perlukan ilmu bisnes & panduan bagaimana mengurus pelanggan sila SHARE info ni kepada mereka ye. Terima kasih